Ga naar de hoofdinhoud

Uitleenmateriaal Lekker Fit!

Downloads

Doelgroepen

  • Basisonderwijs (4-6 jaar)
  • Basisonderwijs (6-12 jaar)
  • Professionals in de wijk

Middelen

  • Download
  • Uitleen

Bij Lekker Fit! hebben we ontzettend leuk materiaal om uit te lenen. Wat dacht je van onze knuffelbare manshoge groente en fruit mascottepakken? Of verkleedkleren voor de kleintjes als schattige aardbeitjes of als woeste wortel? Het super populaire waterflessenspel? Of de kookbox met kookgerei om van je  eigen klaslokaal een kookstudio te maken?

Natuurlijk zijn deze materialen voor het plezier. Maar ook voor educatie. De Waterweetjes banner is erg leuk te gebruiken in combi met een wateractiviteit. Snoepgroentes wegen doe je omdat een kind dan ook stiekem toch eens een tomaat probeert. Dat wil jij toch ook voor jouw feestelijke activiteit of event?

Toelichting downloads & links

Waterflessenspel + instructie
Water als beloning! Dat is het doel van dit spel. Een verslavend leuk spel, dat wat betreft moeilijkheidsgraad eenvoudig is aan te passen voor elke leeftijd. En dan dat flesje water als beloning. Dan wordt water drinken ineens erg leuk!  En als je dat combineert met een quiz rondom de waterweetjes kun je veel ouders en kinderen bereiken.  Hoe zet je het spel op en hoe begeleidt je het? Een instructiefilmpje voor begeleiders van het waterflessenspel is beschikbaar. Stuur hiervoor een mailtje naar lekkerfit@rotterdam.nl onder vermelding van instructiefilmpje waterflessenspel.

Kookbox lenen?
Je klaslokaal of activiteitenruimte omtoveren tot restaurant? Leen gratis de kookbox met kookgerei en materialen om je tafel te dekken.

Ben jij ook aardb(l)ei?
Een kinderactiviteit geschikt voor de allerkleinsten tot basis school. Verkleden! En dan natuurlijk met jouw eigen superschattige aardbei even op facebook #lekkerfit!

Snoepgroentes wegen
Eerst wegen, dan proeven! Een spel waarbij je leert over hoeveel groente je dagelijks moet eten. En ook uitgedaagd wordt om even dat snoeptomaatje (of een handje…) te proeven.

 

Navigeer voorbij contactblok.